Child pages
  • Vezérlőpult (Dashboard)

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

A .hu domain címek átregisztrálása esetén a Nyilvántartó papír alapon kér be dokumentumokat. Amikor Ön ezt feltölti a rendszerünkben a megrendelési folyamat űrlap adott lépésénél, akkor ezt ellenőrizhetjük.
Ha valami nincs megfelelően kitöltve, lemaradt egy adat, nem a megfelelő ember írta alá, nincs rajta dátum, stb., akkor elutasításra kerül és a rendszer küld Önnek egy értesítőt a hiányosságokról.
Ekkor Ön javítja és újra beküldi ellenőrzésre. 

30 napon belül lejáró domain nevei

30 napon belül lejáró tárhelyeiA vCRM rendszerünk folyamatosan értesíti Önt a lejáró szolgáltatásokról, e-mailben már 60 nappal korábban. Itt pedig azon domain címeket listázza, amiknek 30 napon belül esedékes a díjfordulójuk.
A rendszerünk úgy működik a végfelhasználóknak, hogy csak akkor hosszabbítja az adott szolgáltatást, ha díjforduló előtt Ön itt nyilatkozik a hosszabbítási szándékról és azt ki is fizeti még időben.
Az itt megjelenő elem nevére kattintva elindul a hosszabbítási folyamat, melyben kijelölheti, hogy hány évre hosszabbít és milyen módon szeretne fizetni: díjbekérő vagy azonnali kártyás fizetés.
Javasoljuk a kártyás fizetést, mert az automatizált, gyorsabb, nem szükséges kézzel beavatkozni.

30 napon belül lejáró

...

tárhelyei és SSL tanúsítványok

Ezen dobozok működési logikája ugyan az, mint a domain dobozé.


Kifizetetlen díjbekérői/számlái

Image Added

Végfelhasználók a viszonteladókkal ellentétben előbb díjbekérőt kapnak, majd fizetés után számlát generálunk belőle.
Amint Ön meghosszabbít egy szolgáltatást létrejön egy díjbekérő. Ebben a dobozban láthatja a sorszámát, az összeget és a fizetési határidőt.
A sorszámra kattintva megnyílik a letölthető PDF.

A bal oldali menüben a Pénzügyek / Díjbekérők alatt: https://vcrm.versanus.eu/dijbekero - listázódnak a díjbekérői, amit ha úgy gondol, kifizethet bankkártyával később is.

Kapcsolódó cikkek

Content by Label
showLabelsfalse
max5
spacesVERHD
showSpacefalse
sortmodified
reversetrue
typepage
cqllabel = "cron" and type = "page" and space = "VERHD"
labelscron

...