Child pages
  • Átirányítások
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Az átirányítás egy tartomány másik tartományra – webhelyre vagy egy adott weboldalra – történő átirányítását teszi lehetővé. Létrehozhat például átirányítást úgy, hogy a www.example.com cím automatikusan átirányítja a felhasználókat a www.example.net címre. 


Részletes útmutató:

A "Átirányítások" eléréséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Lépjen be a cPanel-re
  2. Keresse meg az TARTOMÁNYOK című dobozt

  3. Kattintson a "Átirányítások" linkre.


Átirányítás hozzáadása

Az állandó átirányítás figyelmezteti a látogató böngészőjét, hogy frissítse az átirányított oldalra mutató könyvjelzőket. Az ideiglenes átirányítások nem frissítik a látogató böngészőjét.


Állítsa be a típusnál az átirányítás típusát. Technikailag ugyan úgy fog működni, csak a kódjából (302/301) a Google keresőrobot tudja, hogy ez mostantól kezdve állandó vagy csak ideiglenes átirányítás.

Alatta a legördülő listából válassza ki a domaint, amit átirányítana.

Az alatta lévő "/"-el kezdődő sorban ha beír egy URL címet, pl kapcsolat.html, akkor csak az lesz átirányítva. Ha üresen hagyja, az egész tartomány átirányításra kerül.

Végül adja meg, hogy hová szeretné átirányítani, és hogy az működjön www-vel is, vagy sem.

Megjegyzés:

  • Helyettesítő átirányítás jelölőnégyzet bejelölésével a könyvtárban levő összes fájl átirányítható az átirányítási könyvtárba, azonos fájlnévvel.
  • A Helyettesítő átirányítás a fő tartománynak a webhely másik könyvtárába való átirányításához nem használható.

A "Hozzáadás" gombra kattintva kész is, életbe lép az átirányítás.Jelenlegi átirányítások

Ebben a listában láthatja a korábban hozzáadott átirányításokat. A táblázatból kiolvasható minden részlete az átirányításnak. Módosítani nem lehet, csak törölni, majd újra felvenni.Kapcsolódó cikkek