Child pages
  • Továbbítók
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Bármilyen bejövő e-mail másolatát elküldheti egyik e-mail címről egy másikra. Például a joe@example.com címre érkező e-mail továbbítható a joseph@example.com címre, így csak egy postafiókot kell ellenőriznie.


Részletes útmutató:

A "Továbbítók" eléréséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Lépjen be a cPanel-re
  2. Keresse meg az E-MAIL című dobozt

  3. Kattintson a "Továbbítók" linkre.

E-mail fiók továbbító létrehozása

Mindössze pár kattintás, és már létre is hozhatja új e-mail továbbító beállítását. Kattintson a "Továbbító hozzáadása" feliratú gombra.


Írja be a továbbító email cím kukac "@" előtti részét, majd válassza ki a "Tartomány" legördülő menüből a kezelni kívánt domain nevet.

Adja meg a "Továbbítás e-mail címre" mezőben azt a címet, ahova a beérkező levelet továbbítani szeretné.
Lehetősége van egyszerűsített válaszlehetőség küldésére is, ha az "Elvetés..." kezdetű opciót választja. Ekkor Ön nem kapja meg a levelet amit küldenek, csak a feladó kap egy válasz üzenetet.

A "Speciális" beállítások alatti részt bízza szakemberre vagy webfejlesztőre.

Kattintson a "Továbbító hozzáadása" gombra és kész is.E-mail fiók továbbítók

Ebben a  táblázatban már korábban létrehozott továbbítókat tud kezelni. A "Törlés" linkkel pedig megszüntetheti a továbbítást.Új tartománytovábbító hozzáadása

Az egyedi e-mail fiókok továbbítása mellett lehetőség van az összes e-mail az egyik tartományból egy másikba történő továbbítására. Egy tartomány összes e-mailjének egyetlen e-mail címre történő küldéséhez módosítsa az adott tartomány Alapértelmezett címét.

Ezt a funkciót nem ajánljuk, mert megnőhet a kéretlen levelek száma. Ugyan is ez egy *@sajatdomaine-es tartományt hoz létre, így akármilyen címre küldenek Önnek levelet (SPAM-et is), azt megkapja.
Kapcsolódó cikkek