Child pages
  • Naptárak és névjegyek
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Ahhoz, hogy személyes eszközein hozzáférjen a naptárjaihoz és névjegyeihez, konfigurálnia kell az ügyféleszközön, hogy naptárak esetén a CalDAV-kiszolgálóhoz, névjegyek esetén a CardDAV-kiszolgálóhoz csatlakozzon. 


Részletes útmutató:

A "Naptárak és névjegyek" eléréséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Lépjen be a cPanel-re
  2. Keresse meg az E-MAIL című dobozt

  3. Kattintson a "Naptárak és névjegyek" linkre.Megjegyzés: Ezzel a kiadással csak az Apple® által terjesztett ügyfeleket teszteltünk. Ezek az ügyfelek natívan támogatják a CalDAV és a CardDAV protokollt. Ha van bármilyen egyéb naptár- és névjegyalkalmazása, amely támogatja ezeket a protokollokat, akkor ezekből az alkalmazásokból is hozzáférhet naptárjaihoz és névjegyeihez.
Manuális beállítások

A következő konfiguráció Autodiscovery szolgáltatást használ, és támogatja a legtöbb modern CalDAV- és CardDAV-ügyfelet.

Naptárai eléréséhez hozzáadhat a naptárügyfeléhez egy CalDAV-kiszolgálókonfigurációt az alábbi konfigurációk egyikével. Névjegyei eléréséhez adjon hozzá a névjegyalkalmazásához egy CardDAV-kiszolgálókonfigurációt az alábbi konfigurációk egyikével. A kiszolgálót a felhasználónévtől függetlenül kell konfigurálnia. Ha az Ön ügyfélprogramjának nincs Kiszolgáló mezője a konfiguráción belül, akkor lehet, hogy vagy a Kézi, vagy a Speciális beállításokat kell választania.

A használatához szükséges Autodiscovery DNS zóna rekordok alapértelmezetten létrejöttek.Amennyiben szeretné ezeket a szolgáltatásokat használni, úgy kövesse a lapon lévő részletes leírást a cPanel felületén.
Kapcsolódó cikkek