Child pages
  • Alapvető fiókműveletek
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Ez az oldal bemutatja, hogyan tud belépni, jelszót cserélni vagy regisztrálni online kérelemkezelő (ticketing) rendszerünkbe.


Service Desk portál címe: https://service.versanus.eu/servicedesk/customer/portals

Bejelentkezés

Amennyiben már levelezett velünk korábban, használja ugyan azzal az e-mail címével a jelszóemlékeztető funkciót, állítsa be jelszavát, majd jelentkezzen be, ott lesz minden korábbi megkeresése is.

Felhasználónév: teljes e-mail címe, amiről korábban már írt nekünk
Jelszó: ha tudja a jelszavát, gépelje be, ellenkező esetben kattintson az "Elfelejtetted a jelszavadat?" linkre. - a rendszer Amerikai, annak megfelelően tegezős fordítást kapott.

Kattintson a Bejelentkezés gombra és már is bent van a rendszerben.


Elfelejtett jelszó / Jelszócsere

Kattintson az "Elfelejtetted a jelszavadat?" linkre. Gépelje be felhasználónevét, ami az az e-mail cím amiről már korábban írt nekünk. Kattintson az E-mail küldése gombra,


A küldés után az alábbi képernyő fogja várni:


Várjon pár percet, amíg a jelszócserét kiküldő e-mail megérkezik postaládájába. G-mail esetnén figyelje a TAB fülek alatt is. A levél tárgya: [Versanus] Jelszava átállítása. A levélben talál egy gombot, arra kattintson:


A Jelszavam átállítása gombra kattintva megnyílik az a felület, ahol megadhatja új jelszavát, amit elgépelések elkerülése végett kétszer kell megadni. 


Kattintson a Létrehozás gombra és kész is van, a rendszer automatikusan belépteti és megjeleníti azt a felületet, ahol kereshet a tudásbázisban:Regisztráció

Ha még sosem írt nekünk e-mailt, hozzon létre egy fiókot. A "Fiók regisztrálása" linkre kattintva új fiókot regisztrálhat. 

E-mail címhaz adja meg kapcsolattartásra használt e-mail címét, lehetőség szerint ugyan azt, amit a vCRM Ügyfélkapuban a profiljában is használ. Ha még nem ügyfelünk, bármelyen működő címet megadhat.
A jelszóhoz írja be használni kívánt jelszavát, adja meg a teljes nevét, majd kattintson a Regisztráció gombra.

Ha a megadott e-mail címmel már regisztráltak korábban, ezt a rendszer jelzi itt Önnek, akkor lépjen vissza és használja az elfelejtett jelszó funkciót.


Kapcsolódó cikkek