Child pages
  • Kérések kezelése
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Ez az oldal bemutatja, hogyan tudja a meglévő kéréseit kezelni, illetve hogyan tud újat beküldeni nekünk.


Belépés után a jobb felső sarokban várja az a doboz (kör), Kérések felirattal, amivel elérheti a rendszerünkben tárolt kérelmeit, vagy létrehozhat egy újat.

A két menüpont között csak annyi a különbség, hogy az első Kéréseim az aktuális, még nyitott tecketeket mutatja, míg az Összes kérés azokat is, amiket már lezártunk.


Bármelyikre is kattint, a lista szerkezete ugyan az lesz. Látni fogja a típusát, például lehet Support vagy pénzügy jellegű, a hivatkozás számát, azaz a sorszámot, az Összefoglaló oszlopban olvashatja a levél/ticket tárgyát, az Állapotban (ez többnyire angol lesz) a kérelem státuszát, hogy ránk vár, folyamatban, az Ön válaszára várunk, stb, az utolsó oszlopban pedig a beküldő, azaz az Ön nevét.

A legördülő menüket használva értelemszerűen szűrhet a megjelenő listában, vagy szavakat beírva a keresőben megtalálhat korábbi ticketet.


Kérelem részletei

A Hivatkozás vagy az Összefoglaló oszlopban található hivatkozásokra kattintva tudja megnyitni konkrétan azt az ügyet és tekintheti meg a részleteit.

Gyakorlatilag itt az Ön és a mi üzeneteink, válaszaink olvashatók időrendi sorrendben. látszik is, hogy a felvetésemre Saci kolléganőm is kér sört (smile)
Illetve az, hogy a válasz írása után a kérelmemet le is zárta, megjelent jobb oldalt a zöld KÉSZ felirat.

Amikor Ön vagy mi hozzászólunk, e-mailben is megy ki értesítő. A jobb oszlopban található "Nem kérek értesítést" linkre kattintva erről leiratkozhat. Ekkor azonban már csak ezen a felületen lesz értesítve és Önnek be kell lépni, hogy lássa amit írtunk.

A Megosztás linkre kattintva hozzáadhat egy plusz e-mail címet is, amire egy meghívót küldünk ki. Ez akkor jöhet jól, amikor be kell vonni egy harmadik felet, programozót, rendszergazda kollégát, stb.
Ekkor Ő is be tud lépni, és ahelyett, hogy sok-sok levelet kellene neki továbbítani, egy felületen visszaolvashat mindent, majd hozzászólhat.
Lezárt kérelem újranyitása

Gyakorlatilag Önnek elegendő a "Megjegyzés hozzáadása a kéréshez..." mezőbe írnia, azt a megjelenő Hozzáadás gombra kattintva beküldeni és már újra is nyílik a ticket.

MELLÉKLET: mint látja, lehetősége van képernyőmentést vagy egyéb mellékletet is beküldeni. A felugró ablakban akár egyszerre több képet is kijelölhet feltöltésre.Kapcsolódó cikkek