Child pages
  • Új kérelem Tudásbázis használatával
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Ez az oldal bemutatja, hogyan tud új kérelmet beküldeni úgy, hogy közben használja a mögötte lévő tudásbázist.


A bal felső sarokban lévő VERSANUS logóra kattintva jelenik meg a Tudásbázis és a "Miben segíthetünk" keresődoboz:


Kezdjen gépelni és találjon megoldást

A "Miben segíthetünk" keresődoboz mögött található a Tudásbázis, amit folyamatosan bővítünk. Képes a szöveges tartalomban, a bejegyzések címében vagy az ellátott címkékben keresni, hogy aztán megmutassa a legjobb találatokat.
A megjelenő listában kattintson arra, amelyik a cím és a rövid kivonat alapján önnek szimpatikus, amelyről úgy gondolja segíthet, olvassa el, s tetszés szerint értékelje, vagy keressen másikat.Ha a tudásbázis nem segített, írjon nekünk

Ebben az esetben előbb szintén a VERSNAUS logóra kell kattintania, majd a bal oldalt megjelenő Versanus Support linkre. Ekkor megjelennek a kategóriák, amikből kiválaszthatja a megkereséséhez leginkább illőt, majd a megjelenő űrlapot kitöltve pillanatok alatt beküldheti nekünk.

A megjelenő form sajnos angol.
A Summary mezőbe írja be röviden a megkeresés tárgyát, akárcsak ha e-mailt írna. Gépelés közben itt is d lehetőséget a Tudásbázis, hogy megtalálja a megoldást üzenet küldés nélkül.
Az Attachmentel mellékletet csatolhat, a Desciption mezőbe pedig hosszan leírhatja üzenetét, megszólítással, aláírással, ahogy egy e-mail esetén is tenné.

A Létrehozás gombra kattintva a ticket azonnal létrejön, ügyfélszolgálatunk megkapta.Használja bátran a Tudásbázist és az online Ticketing rendszert.
Kapcsolódó cikkek