Child pages
  • Vezérlőpult (Dashboard)
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Ez az oldal bemutatja, hogyan mik találhatók a belépés utáni felületen.


vCRM vezérlőpult linkje: https://vcrm.versanus.eu/


Bejelentkezés után a jobb felső sarokban látható, hogy milyen névvel lépett be. Cég esetén a cégnevet fogja megjeleníteni. Mellette a Kilépés gombbal tud kijelentkezni a vCRM-ből.

A Vezérlőpulton pedig különböző értesítő dobozok várják, amelyeknek tartalma éppen attól változik, hogy van-e benne Önnek valamilyen aktualitás.


Információs dobozok név szerint:

Félbehagyott megrendelés:

Ide kerül be az a domain megrendelési folyamat, amelyiket valamely lépésnél félbehagyott. A Kuka ikonra törölheti, vagy a Folytatás gombra kattintva visszaviszi ahhoz a lépéshez, ahol abbahagyta.

Elutasított dokumentumok

A .hu domain címek átregisztrálása esetén a Nyilvántartó papír alapon kér be dokumentumokat. Amikor Ön ezt feltölti a rendszerünkben a megrendelési folyamat űrlap adott lépésénél, akkor ezt ellenőrizhetjük.
Ha valami nincs megfelelően kitöltve, lemaradt egy adat, nem a megfelelő ember írta alá, nincs rajta dátum, stb., akkor elutasításra kerül és a rendszer küld Önnek egy értesítőt a hiányosságokról.
Ekkor Ön javítja és újra beküldi ellenőrzésre. 

30 napon belül lejáró domain nevei

A vCRM rendszerünk folyamatosan értesíti Önt a lejáró szolgáltatásokról, e-mailben már 60 nappal korábban. Itt pedig azon domain címeket listázza, amiknek 30 napon belül esedékes a díjfordulójuk.
A rendszerünk úgy működik a végfelhasználóknak, hogy csak akkor hosszabbítja az adott szolgáltatást, ha díjforduló előtt Ön itt nyilatkozik a hosszabbítási szándékról és azt ki is fizeti még időben.
Az itt megjelenő elem nevére kattintva elindul a hosszabbítási folyamat, melyben kijelölheti, hogy hány évre hosszabbít és milyen módon szeretne fizetni: díjbekérő vagy azonnali kártyás fizetés.
Javasoljuk a kártyás fizetést, mert az automatizált, gyorsabb, nem szükséges kézzel beavatkozni.

30 napon belül lejáró tárhelyei és SSL tanúsítványok

Ezen dobozok működési logikája ugyan az, mint a domain dobozé.


Kifizetetlen díjbekérői/számlái

Végfelhasználók a viszonteladókkal ellentétben előbb díjbekérőt kapnak, majd fizetés után számlát generálunk belőle.
Amint Ön meghosszabbít egy szolgáltatást létrejön egy díjbekérő. Ebben a dobozban láthatja a sorszámát, az összeget és a fizetési határidőt.
A sorszámra kattintva megnyílik a letölthető PDF.

A bal oldali menüben a Pénzügyek / Díjbekérők alatt: https://vcrm.versanus.eu/dijbekero - listázódnak a díjbekérői, amit ha úgy gondol, kifizethet bankkártyával később is.

Kapcsolódó cikkek