Child pages
  • Pénzügyek
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Ez az oldal bemutatja, hogyan tudja kezelni a vCRM rendszerben keresztül létrejött díjbekérőket és számlákat, azok fizetési módjait, valamint az árlistát.


Díjbekérők

vCRM linkje: https://vcrm.versanus.eu/dijbekero

Bejelentkezés után a Bal oldali menüben kattintson a PÉNZÜGYEK / Díjbekérők menüpontra. Az itt megjelenő tartalom mutatja, az aktuális díjbekérőt.

A vCRM megkülönböztet végfelhasználókat és viszonteladó partnereket. A végfelhasználók alap esetben díjbekérővel, előre fizetik a megrendelt szolgáltatásokat, amikről díjbekérők jönnek létre, majd sikeres fizetés után indul az adott szolgáltatás aktiválása és a számla kiállítása.
A díjbekérőket 14 napra állítjuk ki, ennyi ideje van a fizetésre. Időben történt fizetés esetén elindul a szolgáltatás, létrejön a számla, a díjbekérő pedig törlődik. Ezután már a PÉNZÜGY  / Számlák menüpont alatt fogja megtalálni a kapcsolódó számláit.

Ha a díjbekérő kiegyenlítése nem történik meg időben a díjbekérő törlődik és a megrendelt szolgáltatás nem indul el.

A díjbekérők táblázata csak addig aktív, amíg van nyitott díjbekérője. Ekkor a nevére kattintva megnyithatja a részleteket, láthatja mi van rajta, valamint kezdeményezheti az online bankkártyás fizetést is, amit azért javaslunk, mert gyors, és egyes rendelések azonnal elindulnak, nem kell az ügyfélszolgálatunkra várni.

A díjbekérő fizetéséről lejjebb olvashat.


Számlák

vCRM linkje: https://vcrm.versanus.eu/szamlak

Bejelentkezés után a Bal oldali menüben kattintson a PÉNZÜGYEK / Számlák menüpontra. Az itt megjelenő tartalom mutatja az összes számláját.

Míg a díjbekérők csak számlázásig maradnak meg, addig a számlákat visszamenőlegesen is megőrzi a rendszer, amelyben a Tól/Ig keresővel szűrheti. 

A számla sorszámára kattintva megnyílik egy egyszerű kis dialóg ablak, amiben kiírjuk a számlán szereplő tételeket, azaz ez egy egyszerű betekintést ad.
A sor végén található PDF ikonra kattintva pedig letöltheti a számlát. 

A táblázat egyes oszlopaiban pedig láthatja a keltezés, a fizetési határidő és az összeg adatokat, illetve, hogy mennyit fizetett ki és mikor.

A számla fizetéséről lejjebb olvashat.


Fizetés

A díjbekérő és a számla is fizethető átutalással és bankkártyás fizetéssel is. Előző lassabb, utóbbi azonnali. Akkor is érdemes használni a kártyás fizetést, ha a díjforduló például aznap már esedékes.
Díjbekérő esetén például, ha az utolsó napon utal, biztosan késve fizetés lesz, mert mire átmegy a bankon és a nálunk a pénzügyön jóváíráson, addigra késő lesz. Ekkor fizessen bakkártyával.

A Bakkártyával fizetem linkre kattintva megnyílik egy összesítő oldal, ahol aztán a Fizetem gombra kattintva átirányítjuk a CIB bank fizetési felületére.Árlista

vCRM linkje: https://vcrm.versanus.eu/arak

Bejelentkezés után a Bal oldali menüben kattintson a PÉNZÜGYEK / Árlista menüpontra. 

Ezen a felületen egy egyszerűsített domain árlista található, amely megmutatja, hogy Ön az egyes végződésekhez tartozó szolgáltatás típusokat mennyiért kapja.
Kapcsolódó cikkek