Child pages
  • 024reg.com tárhelyek költözése
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

A 024reg.com szolgáltatásban működő tárhelyeket új, cPanel alapú infrastruktúránkra költöztetjük. Ez a fejlesztés számtalan újdonságot és hasznos funkciót kínál Felhasználóink részére, többek között ingyenes SSL tanúsítványt, továbbfejlesztett adatmentést, a weboldalak vírusellenőrzését, automatizált weboldaltelepítőt.

Önnek Premium tárhelyelőfizetése van?

Amennyiben Ön Premium tárhelyelőfizetéssel (Premium 5, Premium 10 vagy Premium 20 csomaggal) rendelkezik a 024reg.com-on, tárhelyének költöztetését mi végezzük el.
Ebben az esetben Önnek jelenleg nincs teendője. A költöztetés lépéseiről hírlevelünkben értesítjük.

Információk 3 GB-os, ingyenes tárhellyel rendelkező Ügyfeleink részére


Költöztetés

Létrehoztuk új tárhelyét szervereinken. Az e-mailben kiküldött adatokkal belépve tudja feltölteni weboldalát, valamint létrehozni MySQL adatbázisát a cPanel felületen.

Ki költöztesse a weboldalam?

A weboldal költöztetése igényel bizonyos szintű hozzáértést és gyakorlatot. A költöztetés  nem tér el attól, ahogy weboldalát régi tárhelyére feltöltötte. Ha ezt annak idején Ön végezte, bizonyára a költöztetést is meg tudja csinálni. Ha nem rendelkezik a szükséges szaktudással és gyakorlattal, célszerű a költöztetést webfejlesztőjének végrehajtania. A weboldalát az a szakember tudja a leggyorsabban, legegyszerűbben költöztetni, aki készítette és eredetileg feltöltötte azt.

Az alábbiakban talál egy rövid összefoglalót az elvégzendő műveletekről:

  1. Töltse le FTP kliensprogrammal (pl. FileZilla) weboldalát, fájljait jelenlegi tárhelyéről.
  2. Ugyanezzel a programmal lépjen be új tárhelyére és töltse fel fájljait. A weboldal kezdőoldalának (index.php vagy index.html) a public_html könyvtárba kell kerülnie.
  3. Amennyiben van MySQL adatbázisa, azt töltse le jelenlegi tárhelyének PHPMyAdmin felületéről az Exportálás funkcióval.
  4. Amennyiben van MySQL adatbázisa, az új tárhely cPanel felületén hozza létre azt a MySQL adatbázisok menüpontban. Hozzon létre egy új adatbázis felhasználót is. Az adatbázis felhasználónak adjon jogosultságot az adatbázis kezelésére. Részletek: MySQL-adatbázisok
  5. E-mail címeit mi létrehoztuk, ezzel nincs dolga.
  6. Állítsa át levelezőprogramját az új e-mail kiszolgálókra. A cPanelen az E-mail fiókok menüpontban keresse ki e-mail címét, majd kattintson a Connect Devices gombra. Itt tudja lekérdezni a beállítandó kiszolgálókat és portokat.

Átállás

Miután feltöltötte weboldalát és létrehozta e-mail címeit, értesítsen minket a support@versanus.eu címen. (Célszerű arra a hibajegyre válaszolnia, melyben elküldtük Önnek hozzáférési adatait.) A jóváhagyása után átirányítjuk domain nevét az új szerverre.


Segítségre van szüksége a költöztetésben?

Ha a fenti lépésekkel kapcsolatban kérdése van, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a support@versanus.eu címen.

Amennyiben a költöztetést ránk bízná, rendszergazdáink be tudják ütemezni a feladatot. A teljes tárhely költöztetését 5 000 Ft+ÁFA (bruttó 6 350 Ft) rendszergazdai költség mellett tudjuk elvégezni.


  • No labels