E-mail beállításokat kollégáink a levelezés átállítását megelőzően kiküldték a rendszerben szereplő kapcsolatartói e-mail címre. Kérjük keresse meg levelünket, ebben találhatja a pontos kiszolgálói adatokat. Ha a levelet nem találja kérje ügyfélszolgálatunk segítségét a support@versanus.eu címen.

Az alábbiakban bemutatjuk két elterjedt levelező program esetén a beállítások módosításának menetét.


Outlook beállítások

Újabb Outlook programok esetén kattintson a Fájl menüre. Majd a megjelenő lapon válassza ki a megfelelő fiókot. A fiók beállítások gombra kattintva, a legördülő menüben a kiszolgálói beállítások opcióra kattintson.


A megjelenő lapon ellenőrizze és amennyiben szükséges írja át az adatokat az értesítő levelünkben szereplők szerint.

A „kiszolgáló” mezőbe a levelünkben szereplő "szerver címe" sorban található nevet adja meg.

Érintett szervereink:

blackbadge.versanus.eu
camargue.versanus.eu
corniche.versanus.eu
cullinan.versanus.eu
ghost.versanus.eu
phantom.versanus.eu
silverdawn.versanus.eu
serenity.versanus.eu
wraith.versanus.eu


Szervereink a szabványos portokat használják. Ellenőrizze a titkosítási mód részt. Ha Ön megfelelően frissített modern, támogatott operációs rendszert használ nyugodtan választhatja a „SSL/TLS” opciót. Így a portok SSL IMAP Port: 993 SSL POP3 Port: 995 SSL SMTP Port: 465

Ha Ön régebbi operációs rendszerrel rendelkezik mint pl. a Windows XP, Windows7, vagy régebbi Outlook programmal, érdemes egyeztetni rendszergazdájával ennek frissítési lehetőségeiről.
Ebben az esetben az operációs rendszer már nem támogatja a modern titkosítási beállításokat. Így a titkosítási mód résznél a választó listánál a „nincs” opciót válassza. És távolítsa el a „biztonságos jelszó-hitelesítés megkövetelése bejelentkezéshez” jelölő négyzetből a pipát.
Ebben az esetben az IMAP Port: 143 POP3 Port: 110 SMTP Port: 587

Amennyiben szükséges a jelszavak módosítása a panelon írja át az általunk küldött jelszóra.

 


Thunderbird kiszolgálói beállítások:

A menüben válassza a postafiók beállításai menüpontot.

A megjelenő fülön a 024reg átállásnál érintett fióknál menjen a kiszolgáló beállításai menüpontra, majd ellenőrizze és amennyiben szükséges írja át az adatokat az értesítő levelünkben szereplők szerint. A „kiszolgáló” mezőbe a levelünkben szereplő szerver címe sorban található nevet adja meg. Szervereink a szabványos portokat használják. Ellenőrizze a biztonsági beállítások résznél a kapcsolat biztonsága választó listát. Ha Ön megfelelően frissített modern, támogatott operációs rendszert használ nyugodtan választhatja a „SSL/TLS” opciót. Így a portok SSL IMAP Port: 993 SSL POP3 Port: 995

Ha Ön régebbi operációs rendszerrel rendelkezik mint pl. a Windows XP, Windows7, vagy régebbi Thunderbird programmal, érdemes egyeztetni rendszergazdájával ennek frissítési lehetőségeiről. 
Ebben az esetben az operációs rendszer már nem támogatja a modern titkosítási beállításokat. Így a biztonsági beállítások résznél a kapcsolat biztonsága választó listánál a „nincs” opciót válassza. Ebben az esetben az IMAP Port: 143 POP3 Port: 110

Hitelesítési módszer: normál jelszó.

Majd az oldalsó menüben válassza levél küldő kiszolgáló (SMTP) menüpontot itt is ellenőrizni kell a beállításokat, és amennyiben szükséges módosítani a kiszolgálói adatokat az adott SMTP kiszolgálót kiválasztva majd a szerkesztés gombra kattintva.

Titkosított kapcsolat esetén SMTP Port: 465 titkosítás nélkül SMTP Port: 587


Thunderbird e-mail fiók új jelszó beállítás:


Amennyiben az Ön esetében nem tudtuk a 024regnél használt jelszavakkal költöztetni a postafiókot, a levelünkben található jelszót az alábbiak szerint tudja módosítani.

A menüben válassza a Beállítások menüpontot. A megjelenő lapon az Az adatvédelem és biztonság menüpontban, a Mentett jelszavakat gombra kattintva érheti el a fiókok elmentett jelszavait. Itt csak abban az esetben fog jelszót találni ha Ön korábban elmentette azt.

Kattintson a mentett jelszavak megjelenítése gombra. A figyelmeztető ablak elfogadása után megjeleníti a program a jelszavakat.


Amennyiben szükséges ezek módosítása jobb gombbal kattintson a megfelelő sorra és válassza a jelszó szerkesztése opciót, majd írja át az általunk küldött jelszóra.